Welkom op mijn website

Je bent trots op je website en wilt je bezoeker natuurlijk van harte welkom heten in jouw online domein. En hoe warm en liefdevol je het ook bedoelt: Jouw bezoeker heeft hier helemaal geen tijd voor. Jouw bezoeker is op zoek naar een oplossing voor zijn of haar probleem.

3 seconden

De bezoeker van jouw website beslist in 3 tot 4 seconden of jij zijn of haar probleem kunt oplossen. Welkom heten is dus kostbare tijd die verloren gaat. Je wilt die tijd liever gebruiken om direct indruk te maken, om direct te laten zien en voelen wie jij bent en hoe jij jouw bezoeker gaat helpen.

Dat warme welkom maak je met de look & feel van je website. Met goedgekozen kleuren, foto’s & lettertypes. Met een pakkende korte tekst in het direct zichtbare deel van je website, vergezeld van de mogelijkheid om direct actie te ondernemen en liefst ook een stralende glimlach van jou.

Neem je teksten serieus

Het is natuurlijk eeuwig zonde dat we in zo een drukke maatschappij leven, waarin we niet eens meer tijd hebben om een website aandachtig te bestuderen. Maar hé, het is wat het is en daar kun je dan maar beter ook naar handelen.

Zorg voor pakkende teksten, schrijf vanuit je hart. Laat de bezoeker op het koude internet voelen wie jij bent en wat jij te bieden hebt.

Je ideale klant

Om dat gevoel duidelijk over te brengen, moet je 2 dingen weten:

  1. Wat heb ik te bieden
  2. Wie is mijn ideale klant

Alleen als je duidelijk hebt wie jouw ideale klant is, kun je hem of haar aanspreken. Door vanuit je hart jouw ideale klant te benaderen met jouw oplossing, zal hij of zij veel eerder genegen zijn om verder te kijken op je website en al het waardevols te vinden wat jij te bieden hebt.

Overzicht

Zorg voor duidelijkheid, maak het overzichtelijk en heet ze persoonlijk welkom zodra ze klant van je geworden zijn. Dan kan je website haar echte doel dienen: klanten binnenhalen.

Sharing is caring...

Gerelateerde Posts

Plan tijd voor jezelf

Dit jaar voelen de feestdagen voor mij een beetje anders, omdat de dagen nu eenmaal een tikkeltje donkerder zijn dan normaal. Als

Informeren zonder verkopen

Ik had het smoordruk toen ze me vroeg of we even konden bellen. Geen probleem zei ik, want voor haar maak ik

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze website accepteer je ze automatisch.