Een greep
uit mijn werk

Om je een idee te geven van wat ik voor je zou kunnen doen, heb ik hieronder wat websites verzameld die ik heb gemaakt. Kijk rustig rond.

Welke website wensen je ook hebt, ik kan het voor je maken.

Wil je iets zien wat je hier nog niet hebt gevonden? Vraag gerust

Intuïtief Webdesign

Intuïtief Webdesign

Alle websites die ik maak zijn bijzonder voor me, omdat de mensen waarvoor ik ze maak ook bijzonder zijn. Ik ben gezegend met heel leuke klanten. Als ik weer een mooie website mag ontwikkelen, doe ik dat altijd vanuit gevoel op basis van de gesprekken die ik met mijn nieuwe klant heb gehad. Door intuïtief te ontwerpen, krijg ik bij de website presentatie altijd een brede glimlach van mijn klanten. Dat is voor mij een groot cadeau.

"Linda heeft voor mij 2 geweldige websites gemaakt en doet nu het onderhoud en de hosting hiervan. Ik ben hier heel erg blij mee. Zij wist de ideeën die ik in mijn hoofd had uit te werken tot een concreet resultaat, dat uiteindelijk nog mooier werd dan ik had gehoopt. Linda is creatief, proactief, denkt mee en komt snel met resultaat. Het is fijn om met iemand samen te werken die zo goed de balans weet te vinden tussen professionaliteit en persoonlijke aandacht. Ik weet dat ik op haar kan rekenen en dat geeft me een heel gerust gevoel. Dank je wel Linda, ik hoop dat we onze samenwerking nog lang kunnen voortzetten op deze manier!"
shirleybernardus

Dit zegt Shirley van shirleybernardus.nl

Linda Pagter is een webdesigner die geduldig luistert naar je ideeën en naar je wensen. Ze denkt me, voelt goed aan wat je wilt, en weet dit opvallend snel te vertalen naar vorm en beeld. Ik was verrast dat het eerste concept meteen goed was. De verdere uitwerking verliep prettig, het voelde alsof we jaren samenwerkten. Linda is niet alleen een goede webdesigner, maar ook een leuk mens met humor. Ik ben heel blij met het resultaat.

Shirley Bernardus
linda-over-mij

Dit zegt Linda van Leerrijk Training & coaching

Ik ben blij! Superfijn samengewerkt met Linda met een geweldig mooie, frisse, sprekende website als resultaat! Linda heeft goed geluisterd naar mijn wensen en aangevoeld wat bij mij past. Ze denkt mee, is duidelijk en werkt snel. Wat mij betreft echt top!

Linda van Rijen

Wat je mag verwachten

Altijd persoonlijk contact

Je krijgt hulp bij de voorbereiding

100% tevredenheidsgarantie

Het is altijd mogelijk om later uit te breiden

Je leert zelf je website aanpassen

Ook onderhoud van je website kunnen we je uit handen nemen

Wat je mag verwachten

Altijd persoonlijk contact

Je krijgt hulp bij de voorbereiding

100% tevredenheidsgarantie

Het is altijd mogelijk om later uit te breiden

Je leert zelf je website aanpassen

Ook onderhoud van je website kunnen we je uit handen nemen.