Een greep
uit mijn werk

Om je een idee te geven van wat ik voor je zou kunnen doen, heb ik hieronder wat websites verzameld die ik heb gemaakt. Kijk rustig rond.

Welke website wensen je ook hebt, ik kan het voor je maken.

Wil je iets zien wat je hier nog niet hebt gevonden? Vraag gerust

Intuïtief Webdesign

Intuïtief Webdesign

Alle websites die ik maak zijn bijzonder voor me, omdat de mensen waarvoor ik ze maak ook bijzonder zijn. Ik ben gezegend met heel leuke klanten. Als ik weer een mooie website mag ontwikkelen, doe ik dat altijd vanuit gevoel op basis van de gesprekken die ik met mijn nieuwe klant heb gehad. Door intuïtief te ontwerpen, krijg ik bij de website presentatie altijd een brede glimlach van mijn klanten. Dat is voor mij een groot cadeau.

"Linda heeft voor mij 2 geweldige websites gemaakt en doet nu het onderhoud en de hosting hiervan. Ik ben hier heel erg blij mee. Zij wist de ideeën die ik in mijn hoofd had uit te werken tot een concreet resultaat, dat uiteindelijk nog mooier werd dan ik had gehoopt. Linda is creatief, proactief, denkt mee en komt snel met resultaat. Het is fijn om met iemand samen te werken die zo goed de balans weet te vinden tussen professionaliteit en persoonlijke aandacht. Ik weet dat ik op haar kan rekenen en dat geeft me een heel gerust gevoel. Dank je wel Linda, ik hoop dat we onze samenwerking nog lang kunnen voortzetten op deze manier!"
lianne-van-den-berg-1

Dit zegt Lianne van Ik ben Wies

Via een positieve reactie over Linda op facebook, kwam ik terecht bij Linda. Ik zat al een tijdje tegen het bouwen van mijn website aan te hikken, dus zocht ik hulp. Het mailcontact wat ik in eerste instantie had met Linda vond ik al erg fijn. We maakten een afspraak voor een online gesprek via Zoom en ze trok me meteen over de streep. Haar enthousiasme en passie voelde ik door het scherm heen en wist meteen de eerste seconde dat ik met Linda wilde werken. Ik zat op dat moment in een verdrietige situatie. Dit deelde ik ook met haar en toen bleek dat zij hetzelfde had meegemaakt. Linda bouwde vervolgens niet alleen mijn website, maar ik voelde me door haar openheid en empathie ook nog ontzettende gesteund en het bouwen van mijn website hielp ontzettend bij het verwerken van mijn verdriet. Na ons eerste gesprek ging Linda aan de slag voor mij. De eerste opzet was meteen raak. Ik kon zien dat ze had geluisterd, dat ze precies aanvoelde wat ik mooi vind en eigenlijk hoefde er niet zoveel meer te veranderen. Ik ben apetrots op mijn website en ik kan het dan ook aan iedereen aanraden om met Linda te werken. Ze denkt mee en werkt met gevoel. Doordat we regelmatig contact hadden kon ik stap voor stap aan de teksten werken. Het hele proces is zo ontzettend leuk en het is de investering absoluut waard geweest!

Lianne van den Berg
linda-over-mij

Dit zegt Linda van Leerrijk Training & coaching

Ik ben blij! Superfijn samengewerkt met Linda met een geweldig mooie, frisse, sprekende website als resultaat! Linda heeft goed geluisterd naar mijn wensen en aangevoeld wat bij mij past. Ze denkt mee, is duidelijk en werkt snel. Wat mij betreft echt top!

Linda van Rijen
shirleybernardus

Dit zegt Shirley van shirleybernardus.nl

Linda Pagter is een webdesigner die geduldig luistert naar je ideeën en naar je wensen. Ze denkt mee, voelt goed aan wat je wilt, en weet dit opvallend snel te vertalen naar vorm en beeld. Ik was verrast dat het eerste concept meteen goed was. De verdere uitwerking verliep prettig, het voelde alsof we jaren samenwerkten. Linda is niet alleen een goede webdesigner, maar ook een leuk mens met humor. Ik ben heel blij met het resultaat.

Shirley Bernardus
turkan-kloosterziel-home

Dit zegt Turkan van Kindercoaching Samen op reis

"Ik ben superblij met de website die Linda voor mij heeft gebouwd en vormgegeven. Op basis van mijn logo, teksten én ons gesprek wist zij precies wat ik wilde uitstralen. De mensen die mij kennen weten dat ik niet snel tevreden ben en vaak het e.e.a. kan aanpassen. Maar het eerste ontwerp dat Linda had gemaakt was wat betreft sfeer en stijl al direct raak! Ik was flabbergasted. Hier hoefde niets aan te veranderen! Dat gaf veel rust en vertrouwen. Linda is een warm persoon die je vertrouwen geeft. Ze voelt je goed aan, luistert met geduld, is vriendelijk, snel en denkt goed met je mee. Dat maakt het enorm prettig samenwerken met haar. Hoe fijn is het dan ook dat ik verder niet om hoef te kijken naar de backups en updates, omdat ik weet dat dit in goede handen is bij haar. "

Turkan Kloosterziel

Wat je mag verwachten

Altijd persoonlijk contact

Je krijgt hulp bij de voorbereiding

100% tevredenheidsgarantie

Het is altijd mogelijk om later uit te breiden

Je leert zelf je website aanpassen

Ook onderhoud van je website kunnen we je uit handen nemen

Wat je mag verwachten

Altijd persoonlijk contact

Je krijgt hulp bij de voorbereiding

100% tevredenheidsgarantie

Het is altijd mogelijk om later uit te breiden

Je leert zelf je website aanpassen

Ook onderhoud van je website kunnen we je uit handen nemen.