Een greep
uit mijn werk

Om je een idee te geven van wat ik voor je zou kunnen doen, heb ik hieronder wat websites verzameld die ik heb gemaakt. Kijk rustig rond.

Welke website wensen je ook hebt, ik kan het voor je maken.

Wil je iets zien wat je hier nog niet hebt gevonden? Vraag gerust

Intuïtief Webdesign

Intuïtief Webdesign

Alle websites die ik maak zijn bijzonder voor me, omdat de mensen waarvoor ik ze maak ook bijzonder zijn. Ik ben gezegend met heel leuke klanten. Als ik weer een mooie website mag ontwikkelen, doe ik dat altijd vanuit gevoel op basis van de gesprekken die ik met mijn nieuwe klant heb gehad. Door intuïtief te ontwerpen, krijg ik bij de website presentatie altijd een brede glimlach van mijn klanten. Dat is voor mij een groot cadeau.

"Linda heeft voor mij 2 geweldige websites gemaakt en doet nu het onderhoud en de hosting hiervan. Ik ben hier heel erg blij mee. Zij wist de ideeën die ik in mijn hoofd had uit te werken tot een concreet resultaat, dat uiteindelijk nog mooier werd dan ik had gehoopt. Linda is creatief, proactief, denkt mee en komt snel met resultaat. Het is fijn om met iemand samen te werken die zo goed de balans weet te vinden tussen professionaliteit en persoonlijke aandacht. Ik weet dat ik op haar kan rekenen en dat geeft me een heel gerust gevoel. Dank je wel Linda, ik hoop dat we onze samenwerking nog lang kunnen voortzetten op deze manier!"
nancydemoor

Dit zegt Nancy van Gezondheidspraktijk Nancy

Ik wou je ook nog even laten weten dat ik nog altijd heel tevreden ben over mijn website. Ik krijg positieve feedbacks van mensen en als ze gewoon iemand via google zoeken, zeggen ze dat ze voor mij gekozen hebben op basis van de website. Ook komen er regelmatig nieuwe klanten via het contactformulier.Ik ben dus heel blij dat ik voor jou gekozen heb en dat ik jouw goede raad opgevolgd heb 😉

insta profielfoto

Dit zegt Gea Kroeze

Bewonderingswaardig✨hoe jij mijn website hebt gemaakt ! Het voelt zo goed, zo passend, zo mij😀 Je voelt zo enorm goed aan Linda, alles wat ik niet altijd kon verwoorden zit er gewoon allemaal in. De kleuren de tekst de opmaak het klopt allemaal. Dankbaar dat Linda in dit proces met mij mee wandelde en wij samen zo de stappen maakte naar een prachtige website

renskebeukers

Dit zegt Renske van Renske Beukers

Ik ben enorm blij dat ik Linda heb gekozen om mijn website te maken, het resultaat is heel erg mooi geworden. Ze is niet alleen goed in het creëren van websites maar ook nog eens een heel fijn persoon om mee in gesprek te gaan. Ze is creatief, luistert goed naar je wensen en voelt precies aan wat bij je past. Dat uit zich in haar ontwerpen. Als ik vragen had kreeg ik snel antwoord en ook hielp ze mij op weg bij het aanleveren van teksten. Ik raad Linda dus aan iedereen aan.

barbara gijsen

Dit zegt Barbara van Bij Barbara

Als je gewoon een mooie website wil, zou ik even verder zoeken als ik jou was. Maar als je een fantastische website zoekt die echt exact dat uitstraalt wat jij te brengen hebt, moet je bij Linda zijn! Zij neemt waar wat je wensen zijn, leeft zich helemaal in en maakt vervolgens met een intuïtie waar je u tegen zegt, een website waar je alleen maar van kon dromen! Linda, nogmaals dankjewel voor het meer dan mooie en passende www.bijbarbara.nu, ik ben er nog steeds heel blij mee en dat gaat voorlopig zeker niet veranderen!

elke visser

Dit zegt Elke van Buitenzucht

Mijn website is mooier geworden dan ik zelf in gedachten had! Een witte achtergrond, die meteen rust en vertrouwen uitstraalt, ze heeft 'mijn kleuren' gebruikt, het logo overal subtiel in verwerkt. Het was echt een verrassing en een cadeau inéén. Linda stelt zich helemaal in op jou als klant, gaat dan intuïtief aan de slag en er komt magie! Het leukste aan samenwerken is wat mij betreft het sámen; dus echt de gedachte: 1 en 1 is meer dan 2. En dat was deze samenwerking ook, zij weet en kent haar vak! En is dan zelf creatief en enthousiast om met eigen(zinnige) ideeën te komen die naadloos aansluiten bij mijn creatieve bubbels, mijn visie die ik heb voor mijn ideale klant, de hardwerkende moeder! Ja, echt een tof verloop en het ging ook nog eens heel snel; zélfs tijdens de feestdagen en lockdown periode! Bedankt Linda voor mijn supermooie 'doorstep on the web'.

Irna Evers

Dit zegt Irna van Your You

Ik legde contact en vanaf dat moment klikte het. Als Digitaal Nomad doet ze haar werk reizend. En laat dat nou iets zijn wat ik ook regelmatig en het allerliefst doe! En bovendien paste ze haar werktempo en planning feilloos aan op die van mij. Zo kon ik lekker in mijn eigen flow werken aan mijn Website. En toen ik op het laatste stukje toch nog haast kreeg was dat voor haar geen enkel probleem. Ze voelde perfect aan wat de bij mijn praktijk passende toon, uitstraling en boodschap was. Inhoud en vorm heeft ze met veel gevoel laten samenvloeien. Het gebeurde in een hele fijne online samenwerking en flow. Dankjewel Linda! Ik ben trots op www.YourYou.eu. Kijk maar gauw waarom!

nancykoppers

Dit zegt Nancy van Nancy Koppers

Voor mij als intuïtieve onderneemster is het soms een behoorlijke uitdaging om met een vaststaand vooropgezet plan aan de slag te gaan. Het creëren van een nieuwe site riep zoveel vragen bij me op waardoor ik dit al een behoorlijke tijd voor me uitschoof. Linda heeft me vanaf de eerste ontmoeting het vertrouwen en de inspiratie gegeven waar ik naar zocht. Haar eerste concept raakte me in mijn hart. Dit was precies zoals ik het voor ogen had maar nog niet kon zien. Linda voelt en beweegt met je mee, geeft je ruimte en adviseert. Ik ben enorm dankbaar voor het proces, de samenwerking en het fantastische eindresultaat. Iedere keer wanneer ik een bezoekje breng aan mijn nieuwe site maakt mijn hart een sprongetje. Linda heeft mijn gevoel, mijn missie zichtbaar gemaakt in de mooiste vorm die ik me kan wensen….Zoals vrienden om me heen zeggen, de site is precies jij.

Ludwine

Dit zegt Ludwine van Hartelicht

Vanaf het eerste contact met Linda had ik een goed gevoel bij haar. We hadden een kennismaking via Zoom en Linda kon mij direct goed inschatten. Ze werkt intuïtief en voelt goed aan wat bij je past. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en zou het iedereen aanraden om met Linda te gaan werken!

linda-over-mij

Dit zegt Linda van Leerrijk Training & coaching

Ik ben blij! Superfijn samengewerkt met Linda met een geweldig mooie, frisse, sprekende website als resultaat! Linda heeft goed geluisterd naar mijn wensen en aangevoeld wat bij mij past. Ze denkt mee, is duidelijk en werkt snel. Wat mij betreft echt top!

lianne-van-den-berg-1

Dit zegt Lianne van Ik ben Wies

Via een positieve reactie over Linda op facebook, kwam ik terecht bij Linda. Ik zat al een tijdje tegen het bouwen van mijn website aan te hikken, dus zocht ik hulp. Het mailcontact wat ik in eerste instantie had met Linda vond ik al erg fijn. We maakten een afspraak voor een online gesprek via Zoom en ze trok me meteen over de streep. Haar enthousiasme en passie voelde ik door het scherm heen en wist meteen de eerste seconde dat ik met Linda wilde werken. Ik zat op dat moment in een verdrietige situatie. Dit deelde ik ook met haar en toen bleek dat zij hetzelfde had meegemaakt. Linda bouwde vervolgens niet alleen mijn website, maar ik voelde me door haar openheid en empathie ook nog ontzettende gesteund en het bouwen van mijn website hielp ontzettend bij het verwerken van mijn verdriet. Na ons eerste gesprek ging Linda aan de slag voor mij. De eerste opzet was meteen raak. Ik kon zien dat ze had geluisterd, dat ze precies aanvoelde wat ik mooi vind en eigenlijk hoefde er niet zoveel meer te veranderen. Ik ben apetrots op mijn website en ik kan het dan ook aan iedereen aanraden om met Linda te werken. Ze denkt mee en werkt met gevoel. Doordat we regelmatig contact hadden kon ik stap voor stap aan de teksten werken. Het hele proces is zo ontzettend leuk en het is de investering absoluut waard geweest!

turkan-kloosterziel-home

Dit zegt Turkan van Kindercoaching Samen op reis

"Ik ben superblij met de website die Linda voor mij heeft gebouwd en vormgegeven. Op basis van mijn logo, teksten én ons gesprek wist zij precies wat ik wilde uitstralen. De mensen die mij kennen weten dat ik niet snel tevreden ben en vaak het e.e.a. kan aanpassen. Maar het eerste ontwerp dat Linda had gemaakt was wat betreft sfeer en stijl al direct raak! Ik was flabbergasted. Hier hoefde niets aan te veranderen! Dat gaf veel rust en vertrouwen.Linda is een warm persoon die je vertrouwen geeft. Ze voelt je goed aan, luistert met geduld, is vriendelijk, snel en denkt goed met je mee. Dat maakt het enorm prettig samenwerken met haar.Hoe fijn is het dan ook dat ik verder niet om hoef te kijken naar de backups en updates, omdat ik weet dat dit in goede handen is bij haar. "

shirleybernardus

Dit zegt Shirley van shirleybernardus.nl

Linda Pagter is een webdesigner die geduldig luistert naar je ideeën en naar je wensen. Ze denkt mee, voelt goed aan wat je wilt, en weet dit opvallend snel te vertalen naar vorm en beeld. Ik was verrast dat het eerste concept meteen goed was. De verdere uitwerking verliep prettig, het voelde alsof we jaren samenwerkten. Linda is niet alleen een goede webdesigner, maar ook een leuk mens met humor. Ik ben heel blij met het resultaat.

Wat je mag verwachten

Altijd persoonlijk contact

Je krijgt hulp bij de voorbereiding

100% tevredenheidsgarantie

Het is altijd mogelijk om later uit te breiden

Je leert zelf je website aanpassen

Ook onderhoud van je website kunnen we je uit handen nemen

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze website accepteer je ze automatisch.