Plan tijd voor jezelf

Dit jaar voelen de feestdagen voor mij een beetje anders, omdat de dagen nu eenmaal een tikkeltje donkerder zijn dan normaal. Als mijn broer het heeft over ‘dat 2022 maar een beter jaar mag worden’, dan vraag ik me af of er dan iemand een magische toverstaf heeft die alle shit laat verdwijnen.

Vandaag schijnt de zon in de bergen van Spanje en loop ik met mijn dochter in een bergdorpje om een fleece pyjama te kopen, omdat ik ontdekt heb dat fleece zweet opneemt. Als ik een wijntje heb gedronken, dan zweet ik in de nacht en als je in de nacht wakker wordt in een nat klam bed bij een temperatuur van krap 3 graden, dan is dat koud.

Blij met mijn nieuwe fleece pyjama en de zon op mijn bol, loop ik hand in hand met Tess terug naar de auto. Als ik instap voel ik me anders dan eerst. Er ontstaat een kriebeltje in mijn buik. Een sprankeltje hoop voor het nieuwe jaar. Het geeft me zin om nieuwe plannen te maken. Plannen voor mijn bedrijf en mijn gezondheid. Want ja, ik heb meer wijn gedronken dan ik normaal drink, heb nauwelijks bewogen en vooral veel gewerkt.

Van Richard de Leth leerde ik tijdens het No Sales Event dat je ook eigen tijd moet inplannen, anders komt er nooit iets van. In mijn leven klopt dat, vandaar dat ik door te veel werk te weinig aan mijn eigen gezondheid heb gedaan. Maar ook mijn eigen website was lang het huis van de schilder, zeg maar.

Ambitieus plan

Voor 2022 heb ik een ambitieus nieuw plan, dat ik dus deze week nog ga inplannen (anders gebeurt het niet).

  1. Iedere maand spa, schoonheidsspecialiste, kapper en/of iets anders voor mij alleen 😀
  2. Drie weken werken en 1 week vrij (deze heb ik van Ibora Zafira – blijf je jong en gelukkig van)
  3. Iedere week heeft een dag waarop ik aan mijn eigen business werk

Eigen business is alles waar ik niet aan toe kom, omdat mijn klanten voorrang krijgen. Mijn eigen social, mijn eigen blogs, mijn website, opruimen van mijn laptop, dat soort dingen.

Vorige maand moest ik al noodgedwongen mijn laptop opruimen, omdat er zoveel afbeeldingen en filmpjes van en voor klanten opstonden, dat hij niet vooruit te branden was. Dus vanaf nu iedere vrijdag is tijd voor MY BUSINESS en alle shit daarin waar ik niet aan toe kom om op te lossen. Maar ook de leuke dingen, want andere mensen tips geven voor hun website en bedrijf, vind ik enig.

Daarom deel ik ook zo op de valreep van het oude jaar met jou deze tip: Plan tijd voor jezelf of het nou 

Wat ik op nummer 1 heb gezet is misschien nog wel belangrijker, want alleen als ik goed zorg voor mezelf, kan ik goed zorgen voor mijn business en mijn klanten. Mijn kracht is intuïtief ontwerpen, daarvoor moet ik in verbinding zijn met mezelf. Om in verbinding te zijn met mezelf, moet ik relaxt zijn en om relaxt te zijn, heb ik tijd voor mij nodig.

Ik weet zeker dat dat ook voor jou geldt, wat je ook voor werk doet. 

Ik hoop dat ik je heb mogen inspireren met mijn verhaal. Ik ga ervoor in 2022 en ik hoop jij ook, want misschien is de intentie het toverstafje dat ik zocht.

Sharing is caring...

Gerelateerde Posts

Hoe bereik je jouw doelgroep?

Het hebben van een specifieke doelgroep is cruciaal bij je online zichtbaarheid. Business coaches noemen het ook wel je ideale klant. Het

Wat voor soort website zoek jij?

Mijn eerste website was een informatieve website voor mensen die wilden afslanken. In die tijd werkte ik op kantoor als software tester

De voordelen van een website

Om maar direct met de deur in huis te vallen: 93% van de aankoopbeslissingen start met een zoekopdracht in een zoekmachine. Als

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze website accepteer je ze automatisch.